Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. BuddySocial zoekt zelf het juiste account en stuurt een eenmalige herstel-link naar het opgeslagen e-mailadres.
Om privacyredenen laat BuddySocial niet zien of een gebruikersnaam/e-mailadres bestaat. De resetlink is tijdelijk en kan maar één keer worden gebruikt.